Friday, December 5, 2008

Back to basic


Wah, hampir ke jam 1pg. masih lagi di hadapan laptop. Ku baru selesai tgk movie di kaca television. Lupa untuk mematikan Laptop. Jadi, Ku terlihat icon yang menarik minat untuk melakukannya, iaitu Adobe Photoshop CS3. baru di instal pg td dibantu oleh sorang sahabat. Benda ni dh lama sgt tak diusik sbb laptop telah di format + busy dgn study. Tak ada masa nak edit2 picture. So back to the basic. jadi kekok pula. tak mengapa la time cuti ni nak spend time dgn PShop ni.

Ini lah kerja aku dari tadi. ralik sungguh. sekejap je dh dpt hasilnya. hehe.


Before

After

lihat lah hasilnya. u all mesti dapat perbezaannyakan? background picture tu sudah berubah. ahaha. dgn adanya PShop ni la mcm2 leh buat. Jom mengedit! =)

P/s : sahabat yang membantuku meng'instal PS itu adalah En Ewaz. thanx eh!!


4 Comments? ♥ ;):

taqO said...

wahh!
cam da lawan tokei nie.. ehe~ ^^
gud job cik kyla ^^

Kyla said...

Ehh, mne de la En Ewaz. tak bley lwn lg. hehe. =p

*~miss lisa~* said...

wahy!
very nice ;)

Kyla said...

thnx wahai cik lisa muchlisa hehe.