Friday, March 20, 2009

Stress!!



Assignment datang bertubi2. Nak termuntah pun ada bila kena siapkan dalam waktu yang sama. Itu tak apa lagi. Bila dah dapat satu kerja datang pula kerja yang lain. Nak sudahkan kerja tu jadi pening mana satu nak sudahkan. Lagi pening dengan kawan yang tak supe bikin mintak copy assginment. Aku paling benci bab ni. Bertanya tak apa ini nak mintak copy. Blah la weh! kau ingat aku nak bagi ke? Aku teringat masa aku sem 1 dulu. Masa Subject Java, Assginment tu kena hantar keesokan harinya.. yang membuat aku bengang sekali boleh pula ada hamba Allah ni rampas kertas aku dan copy bulat2 assignment aku! aku apa lagi pergi report lecturer la. Tak puas hati punya pasal! then untuk kali kedua mereka copy cat assignment aku pun apa lagi dengan menggunakan otak aku yang agak geliga ni aku pun buat satu assignment dengan jawapan yang salah aku beri pada mereka. Lantak mereka dengan dunia copy mereka. Kaksal pun menasihati aku supaya jangan dilayan perangai mereka. Kita yang pandai bukan mereka. I accept advice Kaksal tu.

Macam mana cara korang setelkan benda cam ni?
share la ngan aku..



9 Comments? ♥ ;):

atok said...

atok xde pengalaman la wat asignment byk2 neyh.
keje skola byk2 pnah la.
ehhe

Monkey D Luffy said...

jgn kerana kawan kita sendiri yang merana :)

shila said...

ko wat je cr ko. bg jwpn salah. pdn muke dorg.

Kyla said...

tu r.
aku ckup x suke org cm nih..
haihh..

taqO said...

salam~ huhu.
sian cik kyla. mmg cam2 lah dunia student. mmg xle blah..
apa yg leh kite buat cume kene tegas dari skng.. tu sy punya pndapat la.
then skng hati lebih tenang nk buat asgmnt. ^^

Anonymous said...

sabor je la...dah lumrah mcm tu, nak ngelak sgt pun x jd juga, cuma kena tanganinya dengan bijak...jgn sampai 'lebih sudu dari kuah'....

AHMAD ZAKI BORHANUDDIN said...

BALIK !!!

Cik Wanie said...

wahahhaa
bkn maen bengang lagi ko ye
sabor mekk... sabor..

Kyla said...

Aki : Ape kes?? ecehh ade blog da skg. =p

Wani : agak ke-tension-an