Monday, March 9, 2009

Today Is My Birthday !!


Happy birthday to u,

How old r u now?

"2 years old la."


Bila di tanya tu la jawapan aku berikan. haha!

Wow! 20thn dah! cepatnya masa berlalu. Aku tak mengharap apa2 untuk birthday kali ni. Semoga hari ini lebih baik dr hari2 yang lepas. Thanx kepada My Family yang banyak support aku dan juga..
kepada rakan2 seperjuangan yang banyak membantu aku dari segi pelajaran. Thanx a lot!!
Kaksal, Wani Mika, Teakah, Aween, Alwani, Ain dan Faz! kepada bestfriend aku Mira dan Fareha yang dulu kini dan selamanya yang banyak ambil berat tentang aku. Haa, kepada nama2 aku tak sebut tu jangan la kecil hati ok. Korang tetap di hati aku. Thnx for the wish.

Special wish untuk korang, Selamat Menyambut hari keputraan baginda Rasullulah S.A.W! Marilah kita berselawat keatas junjungan nabi kita Muhammad S.A.W.



15 Comments? ♥ ;):

Anonymous said...

Salam dari Perantauan. Happy Birthday. Iringan doa semuga dipanjangkan Umur dimurahkan Rezki dan Ceria2 selalu. Baca blog nie Happy Family la. Take Care.

Anonymous said...

Happy birthday dear..do not be naughty ehh...:)

Mogen Ali Rico said...

heyyaaa...happy bornday!!!!
semoga cepat tua..lalalalalalala

Kyla said...

Mogen Ali RIco : ape tua2 ni. sensetip tol la. Hahaha!

ciby.yo0o0 said...

cilamat ali laher lorh!
:D

AHMADSUFI6177 said...

hepi besday... Salam Mulidur Rasul....selawat dan salam ke atas junjungan besar Muhammad.

EykaHamasuba said...

hepi beday kak kylaaaaaa
:)
smoge dirahmati Allah sentiase..
hehehe

Kyla said...

Ciby : thanx!

ahmadsufi6177 : thanx, salam maulidur rasul ^^

Eyka : thnx juga! ^^

shila said...

alhamdullilah. da 20 taun da KAK KYLA kite ni yer. pas ni, leh tunggu tuk majlis lak. mkn nasi minyak KAK KYLA. ehehehe. =P

Kyla said...

iyeee Kak Yong...
ade msalah ke?
tunggu turn ko plk.
siap la.
aahaha!! =p

syakey said...

epy burfday ;)

MiEy said...

dah besar dah adik akak ni.. selonok la mkn ayam yer td. huhu...

Kyla said...

sykey : thnx !!

Miey : hohooh seronok jgk la =p

.Nana. said...

hepi birthday kyla!!
semoge bahagia sentiasa..
sihat stiap hari ea..

biyan said...

salam .

happy birthday kyla :)

semoga panjang umur dan murah rezeki . may Allah bless you , sis !