Sunday, May 17, 2009

Freedom !

Final Exam ku sudah tamat. Alhamdulilah, soalan Critical Thinking aku leh jawab daripada tinggalkan kosong je. yuhu!


Ada Housemate aku yang tak habis Exam lagi, Wat la betul2 utk paper last ni. Aku sentiasa doakan korang. Sama2 la kita berjaya. Aku tau korang suka study sampai kul 2 - 4 pagi. Lebih2 lagi mu Teakah! aku sebut nama mu ni. Kalau tak Dean's untuk sem ni taktau la aku nak kata apa. Dah la ganggu tido aku.

Lepas ni ada la tu yang kaki report... hahaa!

Kalau dah Final mcm ni la baju berlambak tak basuh. Stok seminggu aku bawak balik. Amek! sebelum ni ade komplain kata aku balik umah berlenggang je. So sekarang ni amek! Ni gara2 malas cuci tangan. Mesin basuh berkerja la sikit!
aku ni pemalas ? whateva!

Next plan, aku lepas ni busy dengan Fesilitator. Ada Camp di Pulau Pangkor. Yey! tak sabar nak perah otak lagi di sana. Kepada Fesi2 Lama, sila beri tunjuk ajar! Kepada Fesi2 baru aku harap kita tak berpuak2 lagi. Still tegur macam selalu. Aku masuk Fesi ni pun banyak sangat nak belajar lebih2 lagi nak improve lagi Interpersonal Skill aku. Mungkin ada yang tak berapa nak suka aku join Fesi ni. Lebih2 lagi family aku. Dia kata aku join ni sebab nak berjalan2. Mereka tak faham kot apa kehendak aku. Setakat kumpul sijil.. aku rase sijil masa sekolah aku berlambak da. Bila lagi aku nak berkhidmat dekat Kolej. Study pulun2 tapi Kokurikulum tah kemana. Hehehe!

mungkin ada yang terasa. Sabar je la
P/s : Merdeka da weh!


2 Comments? ♥ ;):

Mogen Ali Rico said...

join fesilitator leh tambah skill basuh baju tak...lalalalalalla..enjoy the independent day!!!

Kyla said...

hahaha!! nampak gayanya mcm tu la. =p btw, thnx! =)