Wednesday, July 22, 2009

Macam Pasar Ikan.

Suasana Kolej yang bukan macam selalu membuatkan aku tidak seronok untuk stay back lama2 di Kolej. Bila kuantiti student dah ramai dan KPTM dah tak dapat menampung student yang ramai, menjadikan Student Square menjadi agak sesak dengan student yang suka melepak di situ. Sorry to say bila aku kata management KPTMKL di minta menghentikan membuat pengambilan pelajar baru. Then, bila student dah sesakkan student square di level 4 tu membuatkan suasana agak bising macam 'Pasar Ikan'. Fuhh! susah nak gambarkan suasananya... Lu Pikir La Sendiri!

P/s : Kembalikan suasana KPTM yang dulu. (aku kini memberontak!)


5 Comments? ♥ ;):

Far-East reVoluTioN 69 said...

Aku setuju sebagai seorang student!!
AKu memberontak!!!
Ahahahaha...
Mari kita kembalikan suasana yang harmoni dan bukannya pasar ikan...

taqO said...

byk pekare yg xdpt dijangka
akan belaku..

byk kn besabo. okeh~ ^^

afnnfrhn said...

eleee~
bkn tu ke yg korang suke .
wakakaka .
ye laa ramai adek jr memujai n mengilai akk2 n abg2 fasi wakakka .
elee~mcm time korang msuk dlu ta mcm psar ikan je .
haha

ps - sure i mis dat orange building .

Cik Kyla said...

Eju : ahakz! mu pn sme gak ke? ahaha!

En. Ewa : nak try byk2kn bsabar nih.. haih..

Afnn : hutak mu. byk ler!

eD love photographY said...

rilek2..
hehe....
chill