Friday, December 31, 2010

Gangguan seekor makhluk..


Assalamualaikum wbt bloggers,

Hari ni baru nak rileks tengok tv. Lepas tu ada pulak 'makhluk' mengacau kan!

Cuba kalau awak pulak kena kacau. Marah kan?

Mana la tak marah... saya tengah duk tengok tv dia boleh pulak buat 'Free Show' depan tv tu!

hah nape tak percaya?

Tengok la nih!

:p
Apa awak cuba lakukan ni Chobi.... ? =.="

Awak ni tak boleh tengok saya senang la.. =.="

Jangan nak buat muka serba salah pulak!

Hah! Tu la kerja dia...


Ala Bucuk-bucuk. Jangan majuk yeaa.. gurau jea. Hehehe.



16 Comments? ♥ ;):

lynn angel said...

haha.. same here.. kalau tgh on9, ada dua ekor peneman setia.. diaorg suka duduk blkg laptop.. sbb ada haba panas.. :)

Cik Kyla said...

@Lynn : ade jer... :P
mesti dia cemburu tgk kita senang kn. hehe... :D

lynn angel said...

betul2.. boleh la buat azam baru, depa buli kita, kita buli depa balik.. hehe.. FYI, sy suka kucing sgt2 sampai saya buli depa.. comey kan?? pastu depa ggt sy.. hahaha... :)

Cik Kyla said...

@Lynn : berape ekor kucing lynn ada? kita buli depa, depa buli kita balik. hehehe... :D

Miss Wanie said...

seb baik aku x de meow
-.-"

A£iA said...

chobi gebolok ! mengedik je lebih ! suke kaco org nak mengatai je sllu !

Cik Kyla said...

@Wanie : kalu ade meow msti kena kacau cm nih.. ;p

Cik Kyla said...

@Alia : hahaha.. kucing sape tah tu..

Biak Piasau said...

Cik Kyla : Comey la pose kucing tu .....

Cik Kyla said...

@Biak Piasau : jgn xtau die ni mmg suke wat pose yg menarik. hihihih =p

CIK DIRA PUNYER BLOG ♥ LIRIK ♥ ARTIS ♥ FAKTA ♥ BERITA ♥ LAWAK ♥ ALL AT CIK DIRA PUNYER BLOG ♥ said...

aipp...
kalau rajin follow my blog ya..
i already follow your blog..

Cik Kyla said...

@Cik Dira : Okey... mekasih :DD

syakey said...

xaman mau tgk tb.

kucing tu mau attention kot. XD

neway,hepi new year! :)

Cik Kyla said...

@Syakey : hehe... mungkin la. :DD lepas ni kena attention die je :p

Sae said...

nak masuk tv tak ley, dok depan tv pon jadi la..haha~

http://sipenyapuburuk.blogspot.com/

jemput datang..hihi~

Cik Kyla said...

@Sae : Hehe. tu la psl... berangan nk jd artis la tu kn. :p

ok sy dtg.. :)