Tuesday, December 23, 2008

Bersyukurlah.

Petang td aku dpt msg dr classmateku. Dia ari ni ke kolej. Rajin sungguh la.. tp bagus jgk dpt info psl kolej dr dia. Almaklum la rumah dkt je dgn kolej. Tapi agak terkejut jugak bila dpt tahu dia pergi jumpa lecturer utk dptkan markah final ari tu sekali result keseluruhan.

Lisa : Salam, Kyla No belakang ur id 766 or 767?
Aku : Salam, 766. Nape?
Lisa : Kyla dpt OS B+. Id 767 dpt B rasanya.
Aku : Hah! biar betul awk jmpe sir ke td? 767 tuh Kak Sal.
Lisa : Yer kita jmpe sir td.
Aku : Tanya sir dia dh petimbangkan ke markah kita tu?
Lisa : Dh rasanya smua markah dh kasi kat koordinator.
Aku : Lisa dpt bape? mesti A kan?
Lisa : Alhamdulilah,
nsb baik c/marks byk. ada no id 889 tu markah tinggi dlm final 28/40 tp c/marks sikit je dpt.
Aku : Alhamdulilah, bgus la. ohh rasanya Zaid tu. Kita punya markah final /40 brpe?
Lisa : Bukan dia tapi org lain. Die A-. klu tak silap. dr A sampai ke B+ tiap 1 ada sorg je yg dpt. Err. Klu tak silap Kyla dpt 20 jgk lebih kurg cmtu la. Final paling terer 70%. huhu mcm teruk je kn??

P/s : Bukan senang nak jawab paper OS. Aku dh struggle gila la time final ari tu. uwaaa! Syukur lah dgn grade yg aku dpt. Aku tahu Lisa pelajar cemerlang KPTM. hehe!


2 Comments? ♥ ;):

*~miss lisa~* said...

ish.
tq 4 d compliment.. :)

tp kn..
ada ayat yg xbrp btul la kyla type..
Lisa : Alhamdulilah, C/marks dh capai target.
ble kte cpt psl cpai target ek?
rsnye kte ckp nsb baik c/marks byk.. :p

Kyla said...

ehh bkn ckp cm tu ke? =p