Wednesday, January 7, 2009

Nice day.

Assalamualaikum!

Early in the morning sudah rush ke Jabatan Pendaftaran Negara untuk buat IC adik. Sebelum tu, ke sekolah dia dan lapor diri dekat Pejabat bagitau yang dia hari ni nak buat IC. Aku pula nak tukar IC (identity card) kat sane. dah bekurun kot IC tu sejak umur 12 tahun lg. Sayang pulak nak tuka. sebab picture time tu comel. hehe! aku dengan confidentnya naik la ke level 7. sebab tak ramai orang time tu then pergi ke kaunter.

Aku : Salam, Saya nak tuka IC lama saya ni.
Cik kaunter : Dekat level 6 dik.
Aku : Ohh, dah tuka ye?
Cik kaunter : yer dah tuka.
Aku : Terima kasih ye cik.

selamat la aku bertanya. kalau tak duduk situ lama. Dah setel semuanya kena tunggu 2 minggu lagi baru siap. tah macam mana la picture ku dlm IC baru. hope cute lah eh! hehe!

Then after balik tu. buat pra subject registration use website college. nak pastikan subject untuk semester 4 betul2 dah register. nanti tak pasal2 pula time nak register complain kata tak add lagi subject2 tu. My housemate yang berlainan course complain bagitau ada 1 subject tak boleh add. Tu nak kena check balik. Kebetulan subject yang dia tak boleh add tu course aku tak ambil. Alhamdulilah. Sudah setel semuanya. Pekara seterusnya hanya menanti untuk masuk semester baru la. yahooo!!

so ni subject aku akan ambil untuk next semester.

1. PRINCIPLES OF MARKETING
2. COMPUTER COMMUNICATION
3. COMPUTER COMMUNICATION(LAB)
4. INTRODUCTION TO SYSTEM ANALYSIS AND DESIGN
5. INTRODUCTION TO SYSTEM ANALYSIS AND DESIGN(TUTORIAL)
6. BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY
7. BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (LAB)
8. FUNDAMENTAL ECONOMICS



9 Comments? ♥ ;):

ShiLa said...

eh. da leh tukaq ic ke? ehehe. byk gak subjek y ko amik. kyla, marketing n economic susah. =( study leklok r yek. focus sub tu.

Kyla said...

oh ye ke?
ku pn cuak gak ni.
adehhh.

Monkey D Luffy said...

banyaknyer subjek ko amek...

Kyla said...

byk ke kapten?
dh tu je la sbject utk next sem.
tak leh tuka2 da.
melainkan nk drop.
uihh. syg r klu drop.
mls plk nk amek utk next sem.

taqO said...

wah! banyaknyee~
mmg power girl laa~ =D

Kyla said...

power ke?
ahaha. tak de la

tea-kah said...

abih arr ko
sila tunjuk anda pnyer ic ekk nnt

Kyla said...

tlg skit. IC lme aku still dlm tangan. so tjuk dlu IC tu. hehe!

syakey said...

selamat menghadapi semester yg baru ini
;D