Monday, May 4, 2009

Minggu Belajar.

Alhamdulilah, Semua Report aku dah hantar. Now i'm in zone study week. Next week aku dah start Final exam. Perasaan aku? mesti la gementar. haiyoo! mane ada student tak gementar maa, lagi2 final nak dekat. Kalau ada student yang katakan tak tu mesti ada masalah hati + putus fius!. hehe! ape pun aku nak wish luck awal2 pd student nak final exam. Wat la sehabis BAIK ! akhir kata, Final exam aku kan tak lame lagi tolong doakan aku supaya aku leh jawab dengan tenang. Dengan doa korang InsyaAllah aku leh jawab.

P/s : Aku dah rasa 'kehangatan' Stress yang melanda housemate aku. haha! seko2 buat muka tension.


12 Comments? ♥ ;):

Monkey D Luffy said...

semoga berjaya :)

Kyla said...

ai ai! kapten! thnx! =]

MsWanie said...

hahaha
aku sibuk final+jadi aunty
wakakakaka
suke suke!!

Kyla said...

exited btol mu! hahaa! congrats wey!

AHMAD ZAKI BORHANUDDIN said...

blajar blajar !

AHMAD ZAKI BORHANUDDIN said...

blajar blajar !

kueh bakar said...

ni belaja kat mana ni?

Kyla said...

Aki : ye. org study ni. =D

Kyla said...

kueh bakar, blaja kt Kolej poly-tech MARA, KL ^^

DrSam said...

good luck dan jangan study last minute ye !

xaty_D said...

kyla...mggu nie mggu study ek??..same la ngn aku..next week aku final exam..so,lg 2 mggu aku aku abis exam..huhu..pepon..gud luck my dear fren..

Kyla said...

thnx dear! ^^