Tuesday, August 4, 2009

Story board ??


Hanya dalam masa 1 hari je dapat siapkan assignment nih.. This is the SWOT analysis of DELL meaning that kena wat analysis la pasal Strength, weakness, opportunity and treat of Dell.. so ini la hasilnya.. ahaha!

Teringat zaman sekolah dulu, kena buat jadual bertugas pakai board ni la.. dah 2tahun tinggalkan alam persekolahan so thats meaning aku dah lama la tak godek2 benda alah ni. Actually buang masa je ! selalu submit assignment pakai kertas A4 je but untuk kali ni we use cardboard. Aku, Kaksal dan Mika mencari kelainan untuk assignment kali ni. So inilah hasilnya! Lecturer pun accept je assignment kali ni. Thanx Miss ! ^^

P/s : more about this topic pegi la kat blog Mika



2 Comments? ♥ ;):

Ms.Banana said...

haiseh!
mmg teringat la time sekolah dulu.
klakar gile.
guna kertas mahjong la ape la.
hahha

Cik Kyla said...

ahaha. tu la pasal. mmg teringat zmn skola dlu =p