Sunday, May 23, 2010

Award dan TAG


Assalamualaikum wbt.

Tugasan TAG : Award + Tagged
---------------------------------------------------------------------------------------

(a) Buat entri berterima kasih atas award yang diberikan.
(b) Berikan kepada 10 / 20 / 30 orang rakan blog korang.
(c) Beritahu kepada rakan - rakan korang bahawa mereka memenangi Award tersebut.
(d) Ceritakan 7 perkara mengenai diri sendiri.

----------------------------------------------------------------------------------------

First of all I want to express my gratitude to Allah coz give me a good health dan terima kasih kepada En. Zoro kerana memberi Award ini kepada saya. Thank you very much! I'm very appreciate it. :)

Saya tahu amat berat saya nak berikan TAG ini kerana segelintir rakan blog tidak berapa berminat tentang TAG-MENGETAG ni. Jadi nama yang tertera di blog saya ini adalah mereka yang bertuah menerima award + TAG ini. Saya harap mereka yang namanya tertera ini sudi la menerima pemberian saya ini.

1. Cik One-Nie
2. Cik CHIKAKO AI
3. En. TAQO
4. En. Eminz
5. Cik Lisa
6. En. Ijai
7. Cik Tot
8. Cik Wanie
.
10. Ha! Anda yang membaca blog saya! Anda di TAG..

7 Perkara Mengenai Pemilik Blog ini.

1. Seorang Anak yang patuh dan taat dengan kata kedua ibubapanya.
2. Seorang yang gemar dengan haiwan peliharaan iaitu kucing
3. Masih menunggu result Final Year Dip (Hope pass!)
4. Suka mengusik. (dgn orang terdekat je) :p
5. Suka ketawa. (tgk keadaan la)
6. Mudah terasa hati. Heee.
7. Masih Single. ^^

Jika anda rasa anda ingin mengenali saya dengan lebih.
Tanya je soalan di http://www.formspring.me/myspontaneous. InsyaAllah saya akan balas soalan anda dengan jawapan yang bernas.



10 Comments? ♥ ;):

Roronoa Zoro said...

oh! anda telah menjawabnya dengan pantas sekali.. thx ya! =)

hehehe.. Cik Kyla nie single tapi available tak? =P

Cik Kyla said...

En Zoro : Mls nk tangguh2 Tag lagi da. hehehe. :)

Available ^^

chikako ai said...

kyla..xphm la..
award+tag nie pbnde sbnrnye?

Cik Kyla said...

Hawe : ko copy paste je soalan tu then jawab la . Heee. ^^ Ambil award tu sekali tau.

chikako ai said...

hehehe..ok ;)
thanx 4 da award!!
congrats tok ko gak!!

Cik Kyla said...

Hawa : Hehe. Alright! :)

rizal jabai said...

tenkiu ye :)

Cik Kyla said...

En Ijai : Wlcme.. :)

taqO said...

salam cik kyla.
thx 4 da gift.
asik terima je..
lame xmenyumbang. :)

Cik Kyla said...

En. Ewa : same2. ekeke, tau tak pe ;p