Saturday, May 22, 2010

Style as a Photographer.

Assalamualaikum wbt,

Sebagai photographer mereka mesti mempunyai style tersendiri untuk menghasilkan gambar yang menarik, jadi gambar ini menunjukkan gaya terkini sebagai seorang photographer. Anda rasa anda di posisi yang bagaimana?

Mungkin kamu kena bawa semua peralatan photography utk mendapatkan gambar menarik?

Mungkin mereka lagi tinggi daripada photographer?

Cara ini bagi mengelakkan camera yang di pegangnya itu tidak jatuh.

Mungkin begini lebih nampak ayu?

Seperti picture no 2 di atas. Heee.
Pastikan jarak anda tidak dekat dan jauh. :)

Atau pun dengan cara begini? :)

P/s : Maybe they should learn more technique to take a beautiful shot, or how to take a good picture or maybe choose the best angle for their photo.


4 Comments? ♥ ;):

chikako ai said...

jgn tiru aksi d atas!!!

p/s: jgn menonggeng d tmpt awam!!
pesanan dri penaja :D

Cik Kyla said...

menonggeng ni la dpt pic bagus. ekeke. :D

Miss Wanie said...

ahaha.. mcm ku kenal je gegambar ni
eh lupe lak aku, ape website dye ek..
aku ter-remove bookmark

Cik Kyla said...

website yg mu dlu tu aku tak ingat la.