Friday, June 11, 2010

7 lagi perkara mengenai saya.


Assalamualaikum wbt.

Firstly:

i)Thank and link the person that tagged you

Terima kasih Cik Chybee kerana memberi saya tag ini. Insya Allah saya akan menjawab soalan-soalan berikut dengan gigih sekali

ii) Tag 10 bloggers you’ve recently discovered and think fantastic

Anda ! :)

iii) Contact that blogs and let them know they’ve been tagged

Insya Allah... secara random saya akan pilih anda! tunggu khabar berita dari saya ok! :D

iv) State 7 things bout yourself

Entri Award & Tag sebelum ini saya sudah senarikan 7 perkara mengenai diri saya. Kini saya akan senaraikan 7 lagi perkara mengenai saya

1. Suka mengaku dirinya 'paling comel' diantara rakan-rakannya. :P
2. Sangat suka akan benda-benda yang di beri secara F R double E :)
3. Seorang yang pemalu apabila ditegur seseorang yang tidak dikenali. ^^
4. Suka pandang lelaki comel + hensem (bukan apa suka lihat kecantikan Allah beri)
5. Bila ada perlawanan Bowling antara rakan-rakan sayalah orang pertama akan join!
6. Tidak suka menunggu, tapi suka di tunggu. :D
7. Mudah berubah hati. (Sebab suka mengikut kata hati) -.-"

The Second:

1) Adakah anda happy sekarang?

Yep, Happy sangat ! ^^

2) Kenapa anda happy?

Setelah melihat result exam saya. Usaha selama ini berhasil.

3) Apakah benda yang boleh membuatkan anda happy?

Bila family ajak travel somewhere dan dapat berita mengembirakan saya. ^^

4) Pernahkah anda menerima tag?

Kerap kali juga.

5) Nyatakan warna yang anda suka?

Hijau. :)

6) Beritahu 9 orang yang anda mahu tag

Buat masa ini saya tidak mau tag siapa-siapa. :)

7) Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag

Tiada . Heee~




18 Comments? ♥ ;):

sekamar rindu said...

salam...

saya pun suka yg fr..double e...:)


tq singgah my blog

Cik Kyla said...

Sekamar rindu : salam. itu sudah semestinya org lain pun suke. hehe!

ok wlcme :)

sekamar rindu said...

salam..

cuti sekolah sibuk dengan kelas tambahan2 saja...

Cik Kyla said...

Sekamar Rindu :

slm,

tak bercuti la ckg nmpak gayanye..

rashid said...

Haha...bab tunggu menunggu tu..kalau kita tak suka menunggu, kita pun kena elak kan orang lain menunggu kita...kalau tak nanti orang kata cakap tak serupa bikin...hehe

Cik Kyla said...

rashid : hehe. mane la ade org sanggup tgk org lain tunggu lama kita. tak sekejam itu pun :D ;p

El-Zaffril said...

Baiknye tanak tag sape2

Cik Kyla said...

El-zaffril : u nak ke? eehee :P

El-Zaffril said...

Nanti kalau free I buat ok... hehehehehhe...

Cik Kyla said...

El-Zaffril : okey.. ^^

ShiLa said...

aigooo! aku kene wat yer? ahahahaha =P

Cik Kyla said...

Cik Shila : yer! :P

Roronoa Zoro said...

hehe.. kelakar bila baca.. =P

anyway result dapat apa? =)

Cik Kyla said...

En Zoro : hehehe, ;p result amt mmbanggakan. ^^

El-Zaffril said...

Ok... saya mahu buat sekarang

Cik Kyla said...

El-Zaffril : hehe, ok :D

chybee said...

wah...favourite colour kite same la :)

Cik Kyla said...

chybee : huhu. :D