Thursday, June 17, 2010

Trip to 'Korea' Part 2.

Assalamualaikum wbt,

Semenjak berada dalam mood cuti ini kami sering keluar bersama tidak kira la kemana sahaja. Sebenarnya banyak perancangan kami ketika cuti ini. Lepas ni ada rakan kami akan masuk study atau ada yang sambung study di peringkat degree. Jadi kami pun merancang satu percutian untuk kami berempat habiskan masa bersama. Bukan senang nak dapat jumpa rakan sejak di sekolah rendah dan menengah. Weee~ Kami berempat (saya, Shila, Ezaty dan Mira) sekali lagi ke I-City. Di sebabkan salah seorang rakan kami tidak join trip to 'korea' sebelum ini jadi kami pun mengajak dia kesana dan lagipun dia tidak pernah pergi di waktu siang.

Perancangan sebelum ke I-City sebenarnya kami mahu buat perlawanan bowling sesama kami. Tetapi pada pagi itu tempat bowling tu full pula.. Jadi kami pun terus ke I-City. Lepas solat zohor di rumah Ezaty kami terus ke tempat bowling itu sekali lagi. Bermulalah perlawanan sengit antara kami. :)

Jom layan gambar :D








24 Comments? ♥ ;):

nur ezzatty said...

haha. best best best :D

Cik Kyla said...

zaty : ahaha. repeat lg ? :P

chikako ai said...

slm~
ehh..dlu aku g, xnmpk pun kaktus..
bru ltak ke?
huhuhu..
ruginye~

Cik Kyla said...

Hawa : a'ah ni baru punya. banyak dh baru dia taruk. ade mcm2 binatang plk. :P

ShiLa said...

wahahahaha. repeat! sengit sgt game kite tu. ahahahaha. =P

Cik Kyla said...

Shila : xde keje nak repeat2. haha

taqo said...

wahh..sonok nye sume..
cam bebetul pi trip to korea plak.. :)

Cik Kyla said...

En Ewa : ekeke, xdpt g korea btul2. dpt rasa suasana kt sana pun dh okey :D

Mohd Hafiz said...

whoa.. true korea ka?? aiseh... have a nice day.. :)

tot tot kecik said...

salam..

waah best best..!!

nnt sy nk pegi wktu siang pulak la..hehe..

p/s: best ek korea dkt je p egi balik..kui kui.. :)

chybee said...

best ke i-city ni? cm interesting je. hehe

Cik Kyla said...

Hafiz : nope a ture. hehe, ok hv a nice day :D

Cik Kyla said...

Cik tot : hehe. tau ta pe! ekeke. dkt je :)

Cik Kyla said...

Chybee : best! try pegi. hee. :)

El-Zaffril said...

Haiyo... lepas ni part 3 plak ke? Sangat menjeleskan ok

Cik Kyla said...

El-Zaffril : ekeke.. tidak pasti. :D meh la turun shah alam :p

E.d.Y said...

nak g icity la lepas ni

Cik Kyla said...

Edy : pegi la :D

mun said...

tiba2 I-CITY jadi cantik pada waktu siang. siyes cantik! hahaha

paling suka gmbr kt cactus tu :)

Cik Kyla said...

Kak Mun : Kaktus tu baru je lagi dia letak. dlu mne ade. hehe ^^

ShiLa said...

kak mun : seyes siang lg cntk kalau wat photoshoot. kalau mlm, gelap. setakat tgk lmpu2 y cntk je. eheheh =P
kyla : jom wat 3rd trip plak tp mlm laa kan? *wink*

Cik Kyla said...

Shila : haha bila nk wat? on je ! :D

mun said...

tu ar
tak pg lagi yang baru ni. dengar kata siap dah kena charge nk kena masuk eh alahai~ T____T

Cik Kyla said...

kak mun : later plan lain plk. :)