Saturday, December 17, 2011

MSC Malaysia Undergraduate Skills Programme.


Assalamualaikum wbt,

Cerita di vietnam tu tergendala kejap nak beri laluan post ni. Hehe..

Alhamdulilah, tamat sudah training di bawah MDEC bertempat di Kolej Poly-Tech MARA Kuala Lumpur. Hampir sebulan training diberikan (21st Nov - 15th Dec). Apa yang boleh saya kongsikan disini banyak pengalaman boleh kita dapat untuk training yang diberi. Oh ya, training ni actually for undergraduate student untuk course PHP 6 Development.. kepada pelajar yang belum graduate tu boleh join. Yang dah graduate tapi menunggu peluang dapat kerja pun boleh join sebab training ni untuk improve our soft skill juga. :)

Jom layan gambar..

#1 Minggu-minggu menyiapkan project diberi - Tajuk project MegaStore.
#2 Saat presentation
#3 Penyampaian Sijil. :)

Alhamdulilah.. dapat experience menyiapkan project dalam masa 3hari. Kerana tidak pandai mengunakan Crimson Editor saya meminta izin daripada trainner menggunakan Dreamweaver untuk menyiapkan system ni. :)

P/s : Thanks to Madam Sinthana and Mr Marshal for teaching us.

Thanks for reading.


2 Comments? ♥ ;):

taqO said...

Wah! serius. sonok uh!

Cik Kyla said...

En. Ewa : serious la ni. ^^