Thursday, September 10, 2009

Fairytale : The hare and the tortoise

Finally I have done my work. So untuk posting kali ni I will show you how difficult menghasilkan satu tugasan yang lecturer beri. Walaupun tak ade basic Flash and kepakaran dalam bidang Art kini tugasan itu siap walaupun cincai2. Hahahaaa! Behind the scene kali ni aku nak show kat u all 1st group assignment siap sebelum due date. Alhamdulilah......


Sungguh buruk lukisan aku. So ini la terhasil


My project manager yang tolong colorkan rabbit and tortoise ni.

Bila pikir2 ingat tak sempat nak siapkan kerja ni. Thanx la kepada sesiapa yang membantu dalam penghasilan Fairytale ni. TQ!


5 Comments? ♥ ;):

.Cik Nana. said...

wah..mcm seronok je kan blaja ni??

Cik Kyla said...

mmg sronok cik nana ^^,

eMiNz said...

Eh,apa yg xlawa?
Lawa la tu cik kyla..
Comei2 gmbr tu.hehe.
Mst lg best klu tgk citernye kan..kan..kan? n_n

atok said...

uik cam lawa jea.

Cik Kyla said...

terima kasih ^^,