Wednesday, September 16, 2009

The one and only.


Salam all !

ni sambungan posting Salam kemaafan .

Bila dah time hari raya ni mesti duk sebok dengan persiapan raya. Kuih raya, baju raya, langsir, sarung kusyen and ape lagi eh?. hehe! Serba baru laa bila dah time raya ni. Ohh ya ! apa warna tema hari raya mu tahun ni? ahaa! ye la Baju raya nak je matching dengan tudung / samping / kasut memang tak sah la u all ni. Lumrah la tu...

Today hari last class before raya. So hope you all happy disamping orang tersayang. So lepas ni busy for celebrating Hari raya once again I wanna wish Happy Aidilfitri to all. Berhati2 memandu bila pulang ke kampung halaman. Ingat la daku bila beraya tu ye. Hehe ! Hurmm. Tidak lupa kepada rakanku yang birthdaynya 17hb ni. Selamat Ulang Tahun ye ! Hope you always happy beside 'orang tersayang'. Haha! okey.. This is my last posting before raya. Insya Allah will be continue posting terbaru after Hari Raya.

Sesiapa yang buat Open House don't forget to invite me. Kepada yang jauh di perantauan tu ingat2 la family di Malaysia dedicate kepada Abg ku yang berada di Mesir dan Maklang ku berada di London. Smile Always to you guys.

P/s : Sedih pula mahu meninggalkan Ramadhan..


3 Comments? ♥ ;):

*~miss lisa~* said...

eiy..eiy..post ni tajuk die cm blog kte yg dulu je.. :p haha..nway,slmt hari raya..kyla jgn bg anjing mkn..nnt bley curi.. ;)

Cik Kyla said...

hehee, ambil kesempatan yeaa. kite ingat br nk stop play barn buddy tu . ahahaa

syakey said...

slamat hari raya!

;)