Wednesday, December 2, 2009

Finally !

Salam,
Yesterday hangout dengan my cousin , my elder and younger sister ke Sunway Piramid. My Uncle (paklong) jadi driver yang menghantar kami ke sana. Thanx Pak Long ! actually planning nak naik train je but Pak long kata wat apa susah2 memikirkan duit naik train biar dia hantar je la. Terpaksa kami bangun awal pagi untuk bersiap kerana amik tiket wayang kul 11 pg. Okey Now, Finally dpt juga tgk cerita 2012 . sekian lama menunggu peluang itu sampai akhirnya dapat jua tonton film tu walaupun ada kawan2 yang sudah tengok . Quite interesting and desester sungguh cerita tu . Siapa belum tengok di galakkan tengok la. Nothing much to comment here. hehe ! Afta watching kami jalan2 sekitar Sunway. agak setahun lebih tidak menjejakkan kaki ke Sunway. Then we all lunch di McD. Yeyehh ! Posperity Burger ! Yummmyy !! dapat jugak makan . asyik tengok iklan jea . sekali merasa la juga . Hehe .

At Ground Floor Sunway ada buat apa pun aku tak tahu tapi yang pasti mereka tengah celebrate for krismas and new year punya ceremony nanti. Tiba2 ada snow datang dari atas. Hoho ! best2 ! but just replika. bukan betul pun. hehe !

Around 3pm Abg Aan which is my cousin pick up us untuk di hantar pulang, Have fun that day. My Cousin ajak tengok cerita Ninja. Biasa la mamat korea ni memang pujaan dia. hahaa ! tapi tak janji . just plan. but donno when . I will think about it ok dear cousin ! =)

P/s : My Mom dah pulang ke Kampung. now aku kena jadi Baby Sitter for my adik2 .


7 Comments? ♥ ;):

Anonymous said...

hohohhoh jum arr tgk cite tuh...
bwt bile mase BiRain jadi mamat pujaan yana...
aishhhh....

Nazra~ said...

cita ninja assassins best :D

Cik Kyla said...

Alia : ye ke x btul ke? ahaaa

Nazra : tu la. ramai kate best. ngee !

pauhputik said...

hohoho cam best je cite tu

anyway watpe gie panggung kalau

cite tu dah leh donlod

gambar DVD lak tu.. huhuu

kawe ado cito tu, x dam nk tgk lagi

best sangat ko????

p/s: tgk kat panggung ag fell, hu3x

Cik Kyla said...

best bena la..
klu kelih ko tb mano ado feel.
sound effect di panggung lg best. hehe !
klu hok cite x kelih lg br rajin g donload. ^^

MiEy said...

best2..akak dh tgk hahaha mantap sungguh otot Rain.. hahaha

Cik Kyla said...

ohoho. kak mira dah tgk. oh tidak !