Monday, December 20, 2010

Internship Part 6 - Good Bye TM!


Assalamualaikum wbt bloggers,

Mengimbau balik kejadian di lift pada ketika itu. Ketika menaiki lift ke level 18. Saya, Lecturer dan seorang lelaki chinese masuk dalam lift yang sama. Dari level 8 naik la ke level 13 lalu lift itu berhenti. Lift tu kata dia serve upper deck. tu dah biasa sangat la. Then tiba-tiba lift tu senyap tidak bergerak. Pintu lift tu tak terbuka pun dekat level 13 tu. Lampu nombor dekat level 18 yang kami tekan awal tadi tu tak menyala langsung. Then tekan lagi level 18 tu.. tak juga nyala. Lama juga duk dalam tu. Lalu saya pun tekan la berkali-kali loceng lift tu. Ada suara di telkom dalam lift tu mengatakan suruh tekan level 13 tu. Lalu pintu lift tu terbuka di tingkat 13 tu. Alhamdulilah.. bukak juga. Lalu kami keluar lift lalu tukar lift lain. Buat masa ni belum trauma lagi duduk dalam lift. Risau juga sebab pernah terbaca kejadian lift terhempas. Itu yang takut tu.

Bye-Bye TM

Ini adalah Entri terakhir saya akan post mengenai Internship saya.

Memandangkan minggu ni hari terakhir saya di bahagian Sales Operation, TM SME. Banyak benda telah saya pelajari. Terutama dalam bab komunikasi, buat report dan sebagainya. Jutaan terima kasih kepada Boss-boss di bahagian Sales Operation yang banyak membantu saya dalam banyak aspek. You all adalah 'Lecturers' terbaik saya pernah jumpa. Thanks Alot!!

Photo Galeri khas untuk tatapan bloggers,

Muka-muka maskulin boss-boss saya. hahaha!





Tak leh upload banyak-banyak.. :D


6 Comments? ♥ ;):

taqO said...

salam.

heheh. banyak nyeh BOS BOS.. :D keh3.

p/s : ouh? xleh banyak2?
mcm penah dengar la.. ahaks~

Cik Kyla said...

wsalam,

hahaa. ni la boss sy. :D

P/s : cm pnh dgr? kt mne yee? eekee. :p

One-Nie said...

henseeeemmmmm boss boss kau tuh!
hahaha...
praktikal next sem nk g tm arh.
ekekeke...

:)

Cik Kyla said...

hahaa! ade jgk bkenan kt boss I. adehh. ok silakan ye.. :p

Dorang mmg terbaik! prktkl sini jom. :)

A£iA said...

ade sorg mamat tu encem gile lah !! ngorat ngorat !

Cik Kyla said...

semua dh ade isteri. ok