Monday, December 27, 2010

Kawan makin menjauhkan diri.

Assalamualaikum wbt bloggers,

Kami berkawan dah hampir 7 tahun..

Saya tak tahu apa salah saya sampai 'dia' block saya dekat FB.

Adakah dengan tempias yang saya dapat apabila saya berkawan dengan temannya (dulu kawan karibnya)?

Saya tak nak cerita apa kes mereka bergaduh suatu ketika dahulu... saya tak pernah terlibat dalam hal ini.

Memang benar orang kata, adalah tidak mustahil orang yang paling kita benci sekarang adalah kawan karib kita suatu waktu dahulu.

Tapi... saya tak pernah membenci orang tanpa sebab..

Ya Allah, moga dia berikan jawapan untuk persoalan ini..

P/s : awak tolong jangan jauhkan diri dari saya....


7 Comments? ♥ ;):

An Nur said...

Mungkin...
Tapi...
ntahla...napa dia remove ea?
agak tergamak dia remove kawan lama..erm pepatah tu ada betul ye...tak mustahil org yg benci kita adalah kawan karib kita....perlahan2 dekati dia, mohon maaf walaupun kita tak tau salah kita,...kalau maaf tidak diterima,let she go..

Cik Kyla said...

I tak tau la Nur.. :(

taqO said...

hm. mungkin semua yg berlaku
ada SEBAB. hope anda bersabar mencari jawapan. :)

Cik Kyla said...

yep. hmm.. sy tgh berusaha mncr punca, sbb dan kenapa..

insyaAllah.

.Cik Nana. said...

takpe..friends come and go..

ShiLa said...

sorry! ^_^
hurmmm... xpe! insyaAllah! 1 ari nnt terbuka la ati die nk cr kite.
itu klu terjadilah. kalau x, kite still ok je kan? *wink*

Cik Kyla said...

@Cik Nana : yep.. :(

@Shila : Hehehe.. tak mustahil die akan cr kite. slmt ko phm aku kn? :D