Sunday, January 2, 2011

Back to College!


Assalamualaikum wbt bloggers,

Malasnya nak pack barang... ;(

Nak cuti lagi.. Tak puas bercuti lagi la. Ni gara-gara praktikal la nih.. (TM Berhad dalam kenangan)

Kalau tak dapat la cuti... hehe!

Oh ya! Adik-adik yang nak mula sekolah esok tu dah ready ke?

Barang-barang semua dah siap beli? Dah check semua list?

Heheh.. saya ni tanya je orang.. urusan diri sendiri belum siap lagi.

Apa pun saya nak ucapkan selamat kembali ke sekolah kepada adik-adik semua ye. :)

Ok la... Sesi semester 4 untuk Program ijazah saya bakal bermula 5hb ni.

Maka... dengan ini.. selamat menempuh cabaran yang bakal tiba~

~ Jaga diri, Jaga Iman... Salam!

Lagu ini khas untuk bloggers sekalian :)



9 Comments? ♥ ;):

Nadd said...

goodluck kyla!
blaja rerajin. hee~

Cik Kyla said...

@Nadd : thankss nad! :D doakan sy. ;)

.Cik Nana. said...

all da best kyla!!
miss u.. :)

Cik Kyla said...

@Nana : thankss.. miss u too . :)

Gayahspears said...

Cik Kyla pon jg diri ya..jgn nakai2 taw..hihi

EDDY @ AWANG said...

TM ? Telekom Malaysia ke? Boleh la minta tolong kasi diskaun Streamyx nih .... hahahahaha ... anyway, good luck dan buatlah yang terbaik dan jadilah yang terbaik ....

Cik Kyla said...

@Gayah : hehe. okey cik gayah :)

@Eddy : yep.. haha. sorry la dh tak keje sane :P btw thanx :)

s820 said...

Hi Cik Kyla, selamat kembali belajar.. All the best! :)

Cik Kyla said...

@s820 : Hai.. hehe. tq :D