Friday, January 7, 2011

Seronok bila tengok anak-anak membesar.




Assalamualaikum wbt bloggers,

Saja saya mahu share picture anak-anak kucing kesayangan saya. Dah 2 bulan sudah umur mereka. Kembar 5 pula tu ;) Tidak lama lagi 3 ekor antara mereka akan di jaga oleh tuan baru. Kepada anak-anak ku... jangan nakal-nakal ye bila ada mama or papa baru nanti. Hehehe~ :)

- SEBELUM -




- SELEPAS -



Kenapa nak bagi kat orang? kerana saya tak sanggup jaga mereka lagi. :( lagi saya jaga lagi la saya akan sayang mereka. Cukup lah kisah kucing kesayangan saya dulu bernama Ahmad Benny. Sedih wohh bila teringat kembali kejadian berdarah berlaku pada 2 tahun lepas. Jadi tiada lagi pengganti Encik Benny saya lepas ni..

Ok Bye!


4 Comments? ♥ ;):

Nadd said...

cooomellllll gilaaaaaaa!
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkk!

Cik Kyla said...

@ Nad : ahaha. sudah ada org book la Nad... :D

DIRIKU said...

saya tag awak..:D

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/sakinhani-giveaway.html

Cik Kyla said...

@ Diriku : ok tq! :D